The Granville St Blog

Deze blog is vernoemd naar de locatie en het moment waar het duidelijk werd wat ik wilde doen in het leven.  Tijdens het oversteken van Granville street in Vancouver, wilde ik een foto maken van de straat met zijn vintage billboards. Op het moment dat ik deze straat inkeek en mijn camera voor mijn oog deed, wist ik het. Ik wilde fotograferen en reizen. Alleen maar dat. Hoe, was me nog niet duidelijk, maar het zaadje vond daar zijn voedingsbodem. Deze wens heb ik sindsdien niet meer losgelaten. Ik ben langzaam, geduldig en soms ook op een pijnlijke manier naar dat moment toe gegroeid waar fotografie in mijn leven centraal is komen te staan. Zowel privé als zakelijk. Deze blog zal ook dat karakter hebben. Soms zakelijke  mededelingen en af en toe onderwerpen die meer persoonlijk zijn. Uiteraard blijft fotografie de rode draad in deze blog.

Robert 

Wat hangt er aan mijn muur. Deel 1

Wat hangt er aan mijn muur. Deel 1

De snor (2016, Den Haag) Samen met twee vrienden proberen we 1x per jaar een hele dag onderweg te zijn met een camera. We noemen dat de fotosessies, gewoon foto’s maken, een foto expositie bezoeken en uiteraard lekker slap ouwehoeren over niets. Tijdens een van deze...

Lees meer
World press photo 2020

World press photo 2020

Vandaag in het oude museum van communicatie geweest in de zeestraat, Den Haag. Het museum is nu onderdeel van Beeld en geluid. De aanleiding van het bezoek aan dit museum is de world press photo 2020 expositie. (17 juli t/m 30 augustus 2020) Dit jaar ook wederom...

Lees meer
Vergeten herinneringen op een vlooienmarkt

Vergeten herinneringen op een vlooienmarkt

In september 2019 vond ik op een vlooienmarkt in New York een 20 tal dia’s. Zou jij het erg vinden als jouw herinneringen op een vlooienmarkt of in kringloopwinkel terecht zouden komen? Heb jij thuis oude fotoboeken of schoenendozen vol met foto’s. Of fotoboeken die...

Lees meer